Clear insight, clear plan

Wie zijn wij

Hesuma Water B.V. is een snelgroeiend bedrijf met een enthousiast team van specialisten (11 FTE), opererend in een marktniche voor het oplossen van corrosieproblemen in CV-, gekoeld water- en Sprinklersystemen. We verbeteren en onderhouden de systeemkwaliteit, -instellingen en de waterkwaliteit.

Wij werken vanuit onze vier kernwaarden:

  • Aanpakken – als klanten ons voor het eerst benaderen, is er vaak een urgent probleem. Dan handelen we in het nu. En als we ergens aan beginnen, maken we het af. Niet alleen in het nu, maar ook voor de lange termijn met een gedegen bronaanpak .
  • Loyaliteit – ook al werken we vaak zelfstandig, oplossingen bedenken we samen en als collega’s kunnen we op elkaar bouwen. Altijd. Iedereen heeft zijn eigen unieke bijdrage en specialisme, samen komen we verder.
  • Nieuwsgierigheid – écht willen weten hoe het zit, tot de kern van een vraagstuk willen komen; en als het nodig is, schromen we niet buiten de lijntjes te kleuren en onconventionele voorstellen te doen aan onze klanten.
  • Kwaliteitsbewustzijn – als nichespeler gaan we voor permanente, duurzame kosteneffectieve oplossingen voor onze klanten. Kwaliteit gaat altijd voor kwantiteit. 

De specialisten van Hesuma Water B.V. hebben samen meer dan 50 jaar ervaring met corrosiebestrijding en waterbehandeling en gelden als absolute autoriteit op dit specifieke vakgebied. Wij herkennen en voorkomen corrosieproblemen in een vroeg stadium. Dit maakt Hesuma Water uniek in Nederland.

Meer weten? Neem contact met ons op!